Plaatsing kosten

Het runnen van een frettenopvang kost ongelooflijk veel geld, dit wordt grotendeels uit eigen zak gefinancierd. Daarnaast wordt er via vakantieopvang een klein bedrag op jaarbasis binnen gehaald om een deel van de kosten te kunnen betalen. Gelukkig hebben we steeds meer donateurs die inzien hoeveel goed werk wij verzetten voor de fretten.

Ieder fretje die binnenkomt in de opvang wordt 2 keer behandelt met stronghold, met een tussenpose van 4 weken. Daarnaast moeten ze allemaal 2 maal geënt worden en natuurlijk gecastreerd als dit nodig blijkt te zijn.

Als je een fretje uit onze opvang wil hebben, dan geef je een bijdrage in de gemaakte kosten. Je koopt hier geen fret. Een fretje uit de opvang is geënt, gechipt en geholpen (gecastreerd). Wij vragen een financiële vergoeding van 150 euro.

Het is bij moertjes niet altijd bekend of ze gecastreerd zijn. Op het moment dat de dames in het voorjaar loops worden, dan kan er bij de Frettenkliniek een afspraak gemaakt worden om ze te laten castreren. Als het niet bekend is of het moertje gecastreerd is wordt de financiële vergoeding aangepast naar 100 euro.