Opvang fretten

Alle fretten worden alleen geplaatst. Dit betekent dat de fretten niet als maatje voor een andere fret geplaatst worden.

De fretten die geplaatst mogen worden:

Candy

Candy

Candy is een verlegen meisje met een flinke rugzak van 2 jaar oud. Ze is als oud vuil in een carrier bij het afval gezet. Gelukkig werd ze snel gevonden en kwam ze via de Dierenambulance Rotterdam bij ons terecht. Ik kon goed merken dat dit dametje niet veel in mensen handen was geweest. Ze kwam hier samen met haar zusje en gelukkig had zij al snel een nieuwe huisje gevonden. Voor deze dame was dat echter anders. Ze kon flink bijten en eenmaal los was ze moeilijk weer op te pakken. Ze was het vertrouwen in mensen volledig kwijt, of wie weet nooit gehad?

Het heeft me echt heel wat maandjes gekost om een band met haar op te bouwen, nu zijn we 2 handen op één buik en heb ik echt een geweldig leuk fretje aan haar. Maar hoe ik het ook wend of keert, ze blijft een beetje angstig in vreemde situaties en ook dan is ze niet bang om haar tandjes te gebruiken.

Al met al een pittige dame met een typisch karaktertje en dat moet je trekken. Zoek jij een maatje waarbij het tijd kost om het vertrouwen te winnen? Vind je het niet erg om zo nu en dan gebeten te worden in het begin? Dan moet je echt voor Candy gaan, super leuk meisje maar met een eigen willetje.