Voorwaarden

facebook logo FVB SFW 2 1

Stichting Fret & Welzijn organiseert deze dag in samenwerking met de Frettenvraagbaak. Wij kunnen echter niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of voor beschadiging aan spullen, personen en dieren. Het meenemen van fretten is op eigen risico.

De reservering van de entree is pas definitief als de betaling door ons ontvangen is. Bij verhindering vind geen restitutie plaats.

Fret gerelateerde voorwaarden

Alle fretten dienen op de juiste wijze geënt te zijn, kijk hiervoor op de website van De frettenkliniek.

  • De enting mag niet ouder zijn dan een jaar en niet jonger zijn dan 3 weken.
  • Pups of fretten die op oudere leeftijd zijn geënt dienen minimaal 2 vaccinaties gehad te hebben. Deze vaccinaties dien je aan te tonen door middel van een vaccinatieboekje.
  • Heb je geen vaccinatieboekje bij je, dan kunnen we je fret niet toelaten in het gebouw.

Alle fretten dienen vervoerd te worden in een geschikt onderkomen zoals een carrier, waarin vers drinkwater(flesje) en voedsel aanwezig is. De carrier moet groot genoeg zijn voor de hoeveelheid fretten die erin zitten. Houd er rekening mee dat er geen speciale ruimte is waar je je fretten los kan laten lopen dus ze moeten deze dag wel een comfortabel onderkomen hebben.

Standhouders

Standhouders mogen geen frettenspeelbak meenemen deze dag.

Advies

Fretten zijn zeer gevoelig voor het hebben, krijgen en overdragen van oormijt. Wij van Stichting Fret&Welzijn adviseren daarom je fret net voor de frettendag te behandelen met stronghold en dit een maand later nogmaals te herhalen. Oormijt kan heel veel schade toebrengen aan de gezondheid van je fret. Voorkomen is altijd beter dan genezen, vergeet niet dat alle fretten uit het huishouden behandelt moeten worden. Voor meer informatie over Oormijt bij de fret kijk hier. Er is op deze dag ook stronghold te koop om uw fret(ten) mee te behandelen.