Waarom donateur worden

Als frettenopvang doen we geweldig goed werk. Gevonden fretten die op straat lopen bieden wij een veilig liefdevol huisje. We geven ze de(medische) zorg die ze nodig hebben en we geven ze goede voeding. Dit alles moet bekostigt worden en dat kunnen wij niet alleen. Wil je ons helpen de fretten te helpen wordt dan donateur en weet dat de gevonden fretjes dankzij jou (financiĆ«le) steun een beter leven tegemoet gaan.

Twijfel dus niet langer en maak je (maandelijkse) bijdrage over naar NL72 INGB 0006 1243 71 TAV Stichting Fret & Welzijn te Rotterdam. Aangezien wij niet in uw portemonnee kunnen kijken is het een vrijwillige bijdrage. Namens de fretjes bedankt!!

...Voer, in de opvang voeren we Hill's Kitten en Royal Canin kitten, daarnaast is een donatie waltham ook altijd erg welkom.

...Frettenbakvulling, Om alle pootjes droog te houden gebruiken we Frettenbakjes met bakvulling waar ze netjes hun behoefte kunnen doen, Breeders select heeft de voorkeur omdat dat niet zoveel rommel maakt als bijvoorbeeld houtkorrels.

...Dierenartsenkosten, wil je specifiek helpen bij de dierenartsenkosten dan kan dat. Vermeld gewoon bij je donatie "dierenarts" en dan wordt dit bedrag uitsluitend besteed bij De Frettenkliniek.

...Schoonmaakmiddelen, Dettol is een zeer goed middel om de omgeving van de opvangfretten mee schoon te houden. Hun kooi wordt hiermee schoongemaakt.

...Nette tweedehands frettenspullen, heb je frettenspullen, die zijn meer dan welkom. Kunnen we ze niet gebruiken voor in de opvang dan kunnen we ze te koop aanbieden om daarmee geld te genereren voor de opvang.

...Cadeaubonnen, wil je de opvang helpen dan kan dat ook door cadeaubonnen te kopen van bijvoorbeeld Prooidier.nl Of Fretties.nl. Van deze cadeaubonnen kunnen wij dan Prooidieren en Beddengoed kopen voor de fretjes. Want ook hangmatjes verslijten en prooi is altijd welkom.

Nogmaals, wij kunnen dit werk niet doen zonder uw hulp, maak vandaag dus nog uw bijdrage over naar Stichting Fret & Welzijn, namens de fretten bedankt.